Hydra Injektor Aqua Derma Pero Z 12 Pin Igle In Cev 2 V 1 Mesogun Prenosni Smart Injektor Pero Obraza Pralni Vroče Prodaje Hydra Injektor Aqua Derma Pero Z 12 Pin Igle In Cev 2 V 1 Mesogun Prenosni Smart Injektor Pero Obraza Pralni Vroče Prodaje Hydra Injektor Aqua Derma Pero Z 12 Pin Igle In Cev 2 V 1 Mesogun Prenosni Smart Injektor Pero Obraza Pralni Vroče Prodaje Hydra Injektor Aqua Derma Pero Z 12 Pin Igle In Cev 2 V 1 Mesogun Prenosni Smart Injektor Pero Obraza Pralni Vroče Prodaje Hydra Injektor Aqua Derma Pero Z 12 Pin Igle In Cev 2 V 1 Mesogun Prenosni Smart Injektor Pero Obraza Pralni Vroče Prodaje Hydra Injektor Aqua Derma Pero Z 12 Pin Igle In Cev 2 V 1 Mesogun Prenosni Smart Injektor Pero Obraza Pralni Vroče Prodaje

Hydra Injektor Aqua Derma Pero Z 12 Pin Igle In Cev 2 V 1 Mesogun Prenosni Smart Injektor Pero Obraza Pralni Vroče Prodaje

€139.24 €69.63
Na zalogi
w133576

Funkcija: Čiščenje Obraza
Številka Modela: Mikrokristalni elektronski instrument lepoto
Vlažilna in zob: Zmanjša Fine Linije
Vir Napajanja: AU
Varnost: Strokovno znanje
Značilnosti: neboleč
fade vložki: akne
Koža Popravila: dviganje podjetje
Zaklepanje v za več: Enostaven za uporabo
Blagovna Znamka: MERALL
Vrsta: Drugo
Učinkovitost: Poveča absorpcijo kože
Material: Plastični
Proizvodni proces,: Stroj, Ki
Izboljša teksturo kože: Lepa
kraj izvora: Kitajska
Velikost: 24cm 12cm 7cm
barve: Bela
Nano Vode, Svetlobe Pištolo: Močan prodor
Standardna Napetost: 240V

 • Kako uporabljati električni priključek mikro igla:

  Priporočljivo je, da uporaba

  mikro igla za dezinfekcijo v večernih urah.Po namakanju v alkohol za deset minut, sperite s normalna fiziološka raztopina, pripravljena za uporabo.Bodite prepričani, da razkužite ga.

  obrišite obraz očistite z vatirano palčko.

  obrišite pravico, z zamrzovanjem sušene v prahu na obraz in začeti parka z mikro igel.Ko tekoči sprejmejo riž linijo, vsak del je približno 5-krat.

  po zamrzovanjem sušene prahu, ki se uvaža, uporablja osnovne raztopine na obrazu in zvijemo 1-2 krat z mikro igel.Dokler se neposredno absorbirajo.

  obrišite masko prehrana debela na obrazu, namočite masko papirja v mrzlo vrele vode in jo uporabiti za obraz za deset minut, preden jo odstranite.

  uporablja repair krema z popravilo smetano.Če ni Repair Krema, nanesite nekaj masko prehrane, pojasnite:

  Prvič je preizkušen, se lahko uvozijo dvakrat manj, nimajo push preveč težko.Vendar pa je proces, ki vedno sledi omenjeni postopek.

  po uvedbi mikro igla, večina obraz je rdeč in nekoliko vroče.To je normalen pojav, da kri kroži.Dva dni po tem, ko mikro igla, uporabite zamrzovanjem sušene v prahu, zalog rešitev in masko prehrana , repair krema, ne uporabljajte drugih izdelkov, drugih toaletni izdelki se pogosto uporabljajo na tretji dan.Vreme je vroče, se prepričajte, da bodite pozorni na mikro igla razkuževanje, da se prepreči okužba!

  varnostni ukrepi za mikro igla uporaba:

  1. Mikro igla uporabe: čiščenje-izdelek, ki se uvaža v mesto, da bi delujejo mikro igla za 10-15 minut.Priporočljivo je, da, ko starši prvič obratovati, poskusite, da bo nežen in nadzor čas približno 10 minut (jo držijo na del, ki ga je treba opraviti, ni potrebe, da uporabite zgoraj ).Med delovanjem, istega dela ne presega 3 sekunde, in gre naprej in nazaj, na delu je treba storiti, 3-krat, in ne jesti in morski sadeži v roku 3 dni po tem, ko mikro-igla.

  2. Priporočljivo je, da se nanesite majhno količino na hrbtu ušesa, preden izdelek uporabljate, in ga je mogoče uporabiti brez rdeče srbenje.

  3. Po operaciji, obraz je nekoliko rdeče in rahlo ščemenje, in rahlo srbenje je normalen pojav.

  4, instrument, je treba paziti, da nepremočljiva, ne pustite, da tekočina v instrument.Ne uporabljajte obrnjenim instrumentov med delovanjem.Prehrana tekočine so enostavno pour v cev telo z iglo, tako da naprava ne more delovati.

  5. Po uporabi mikro igla, vodo iz pipe ne bo dotaknil za 6 ur, in bakterij, ki so bolj dovzetni za okužbe.Lahko obrišite obraz z normalno slana, kul bele vode, ali toner.Drugič, ličila težka ni priporočljivo.

  6. Po uporabi mikro igla, dopolnitev več vode in preprečevanje sonce.

  Oznake: massager kisika obraza, mazilo za pečat olje, hydra obraza machin, zapestnica pingvin, machin hydra nega obraza, jet peel, pištolo mesotherapy, dermarol, industrijski pralni kozmetični, dr. pero.

 • Mnenja in ocene (1)

  Napiši mnenje

Podobni izdelki