1set ELECRAFT KX3 Ščit Kit ( zunanji radiator in tako naprej) 1set ELECRAFT KX3 Ščit Kit ( zunanji radiator in tako naprej) 1set ELECRAFT KX3 Ščit Kit ( zunanji radiator in tako naprej) 1set ELECRAFT KX3 Ščit Kit ( zunanji radiator in tako naprej) 1set ELECRAFT KX3 Ščit Kit ( zunanji radiator in tako naprej) 1set ELECRAFT KX3 Ščit Kit ( zunanji radiator in tako naprej)

1set ELECRAFT KX3 Ščit Kit ( zunanji radiator in tako naprej)

€41.19 €39.14
Na zalogi
w281

MPN: Ne Velja
Priporočljivo Slušalke Največ Impedanca: 32 Ohm
Vhodni Tip: USB
Izhodna Vrsta: USB
stanje: Nova
Blagovna Znamka: FLAMESER
UPC: Ne Velja
Vgrajene Baterije: No

 • 1set ELECRAFT KX3 Ščit Kit ( zunanji radiator In tako naprej) Opomba 1. da je ta komplet ne vsebuje vijake, še vedno izvirni KX3 vijak montažo. 2. Izdelki so zunanje radiator, z ročico na levi plošči in desni strani plošče, ščiti ne vsebuje gostiteljice.KX3 ščit kit , skupaj zunanje radiator , z ročico levo desni strani plošče , ščiti in drugih štirih komponent.Levi desni strani plošče so aluminij zlitine radiator , CNC precizna obdelava površina oksidacije zdravljenja, da bi črne peska , glede prahu, predelava KX3 prvotni gostitelj lupini površine , z boljšo vzdržljivost in so odporni na obrabo, teksturo.Napovedi o učinkovita zaščita plošče ročaji, gumbi , gumbi , pokrov ščiti nameščenih paketov in bolj priročno za izvajanje.

  Dostava Kontrolni seznam : zunanji radiator x 1

  Na levi strani tablice x 1

  Desno ploščo x 1

  Prozorni zaščitni pokrov, 1 x Plačilne Politike: Smo EDINI sprejemljiv.Bomo ladja, da je prikazan naslov, ki ste Plačilu, Prosimo, potrdite svoj naslov za dostavo na Računu.

  Če še nimate računa, prosimo, da se prijavite in izveste več o tem na: .com.Plačilo mora biti izpolnjena v roku 7 dni od dražbe je konec.dostava in čas: Splošno, rok dobave je 10 do 20 delovnih dni za ZDA, velika Britanija, Avstralija in 15-30 dni večine drugih držav .Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1 delovni dan, plačila prejeta.Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 30 delovnih dneh.Uvozne dajatve , davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Vrne Politike: Vse prodaje pridi z nami 14-dnevno garancijo.Vrne prispevke, ki ne sme biti uporabljeno ali imate znak zlorabe oziroma namerno škodo.Kupec je odgovoren za vse vrnitev stroške dostave.Pridržujemo si pravico, da ne, da nadomestila S&H, če je predmet, ki je bil napoten.Pišite nam: Če imate kakršnakoli vprašanja,Prosimo, stik z nami preko sporočila ali na našo customer service e-mail.opozarjamo, da e-pošte, bo odgovoril, naše storitve za stranke, častniki, Pon. - Pet. 11:00 - 20:00 in sobota 11:00 - 15:00(Razen ob Vikendih in Praznikih), ki Jo lahko pričakujejo, da prejeli odgovor na vaše vprašanje v roku 24 ur. (Razen ob Vikendih in Praznikih) Povratne informacije: Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za poslovanje, če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije .Ko boste ocenite čas poštnine del vas prosimo, da mednarodni tranzitni upoštevati.

  Vaše priznanje bo nas več prepričani, da razvijejo poslovne in boljšim.

  Naš cilj je, da poskrbite, da ste srečni kupec in prijetno nakupovanje pri nas.

  Prosim email nas pred odhodom koli 1 ali 2 ocen, negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora.

  Zavedamo se, skrbi in frustracije, ste morda, in ne bodo naše prizadevanje, da odpravite težave.

  Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.hvala !

  Na Avgust-21-15 ob 05:30:28 PDT, prodajalec dodano naslednje informacije:

  Oznake: poudarek mitt, scarlett, zvok v8, focusrit, 868MHz antena, kx3, 900Mhz Antena, hf qrp, elecraft, scarlett solo.

 • Mnenja in ocene (1)

  Napiši mnenje

Podobni izdelki