APP za 14 Jezikih, ki Deluje z Alexa Google Doma WIFI Programabilni Termostat Touch Screen za Ogrevanje Vode v Radiator APP za 14 Jezikih, ki Deluje z Alexa Google Doma WIFI Programabilni Termostat Touch Screen za Ogrevanje Vode v Radiator APP za 14 Jezikih, ki Deluje z Alexa Google Doma WIFI Programabilni Termostat Touch Screen za Ogrevanje Vode v Radiator APP za 14 Jezikih, ki Deluje z Alexa Google Doma WIFI Programabilni Termostat Touch Screen za Ogrevanje Vode v Radiator APP za 14 Jezikih, ki Deluje z Alexa Google Doma WIFI Programabilni Termostat Touch Screen za Ogrevanje Vode v Radiator

APP za 14 Jezikih, ki Deluje z Alexa Google Doma WIFI Programabilni Termostat Touch Screen za Ogrevanje Vode v Radiator

€26.26 €21.27
Na zalogi
w590

Uporaba: V zaprtih prostorih
Velikost Zaslona: 2.0 - 3.9 Cm
Teorija: Temperaturni Regulator
Glavni Material: PC+ABS (Ognjevarne)
Programirljivo: 6 dnevno obdobje
Poreklo: CN(Izvora)
Številka Modela: 002GA&LW
Lahko nadzor: Ventil za vodo,Električni pogon,radiatorski Ventil,termostatičnimi
Blagovna Znamka: HESSWAY
smola-vrsta: 60mm
Ukrep Tip: K
Max Merjenje Temperature: 49°C In Pod
Senzor: Skrite & NTC3950, 10K
Vrsta Prikaza: Digitalno
Temperaturno Območje: 5c - 35c
Natančnost: ±0.5℃
Slog: Vgrajeni
Napetost: 95-240VAC, 50~60HZ
barve: Bela,Črna
Vrsta Napajanja: Polnilnik

 • APP za 14 jezikih, ki Deluje z Alexa Google doma wifi programabilni termostat touch screen za ogrevanje vode v radiator

  V BAC-002 Sodobno, Zaslon na Dotik, wifi Termostat je bil razvit za vklop/izklop nadzora ventil za Vodo,Električni pogon,radiatorski Ventil,termostatičnimi prek primerjava sobni temperaturi in nastavitev temp.kot doseže cilj udobje in varčevanje z energijo za vaš mobilni telefon.Ne glede na to, da ostanejo doma ali v tujini, lahko nadzirate vaš sobni temp.enostavno.

  Tehnični Podatki:

  Napajanje

  95--240, 50~60HZ

  Prikaz Natančnost

  ±0.5 ºC

  Sonda za senzor

  Skrite & NTC3950, 10K

  Poraba Energije

  Bremenski tok

  3A

  Temperature Nastavljiv Obseg

  5 ° C - 35 °C

  Omejitev Temperature Obseg

  5-99°C

  Hysteresls

  2°C

  Izolacijski pogoj

  Normalno okolje

  Programa, ki se izvaja

  5+2 štiri obdobja

  Namestitev

  86*86mm ali Evropski 60 mm okroglo polje

  Certifikat

  CE,RoHS

  Značilnosti: - Wi-Fi internet funkcijo nadzora, nadzor nad vašo hišo temperature od kjerkoli.APP telefon, WIFI, ta funkcija je neobvezno.Različne cene. - Velik LCD zaslon na dotik z osvetlitvijo zaslona - 5+2 štirih obdobjih program za urnike povečali udobje in.gospodarstvo. - 6 dnevno obdobje programabilni nadzor temperature nastavitev - Velik zaslon zaslon z osvetlitvijo je enostaven za branje—tudi v temi. - En-dotik temp nadzor preglasi program, urnik kadarkoli. - Okvir odpornost materiala, varno in zanesljivo - Sobno temperaturo, prikaz natančnosti je ±0,5°C - Podatki pomnilnika, ko je izklopljen. - Sobni temperaturi samodejno kalibracijska funkcija - Primerna za 86mm skrito polje in evropske 60 mm okroglo polje. -Dodaja številne nove funkcije, ki nima pred: 1. Integracijo z Amazon Echo in googlova Domača stran 2. Podpora 14 jezikih 3. Podpora naprave izmenjavo 4. Skupina za nadzor je na voljo 5. Podpora lokalni nadzor omrežja ali 3G/4G nadzor.itd,.

  Vaš termostat je primerna za vgradnjo v standardno 86mm pattress polje ali Evropski 60mm pattress polje Korak 1. Hranite izklop.Glej Sliko 1 Korak 2. Odstranite Ploščo za namestitev z vrtenjem LCD del.Glej Sliko 2. Korak 3. Priključite napajanje, obremenitev v ustrezne terminale. (glejte "Ožičenje vaš termostat" za podrobnosti in Slika 3).Korak 4. Pritrdite montažno ploščo na steno z vijaki v polje.Glej Sliko 4. Korak 5. Pritrdite telo thermoatat in vgradno ploščo z vrtenjem.Glej Sliko 5. 6. korak. Namestitev končana.Glej Sliko 6.

  Paket vključuje:

  1* Termostat

  2* Montažni vijaki

  1* priročnik za termostat

  1* Izvijač, namestitev orodje & darilo (brezplačno)

  Oznake: thermostatic ventil za radiator programirljivo, električni radiatorski termostat, programabilni radiatorski ventil termostat, nadzor za toplotne črpalke, nadzor digital, za ogrevanje, termostat za električni kotel wifi, doma pomočnik senzor, termostat tuya, opozorilo googlova domača stran, digitalni radiator.

 • Mnenja in ocene (0)

  Napiši mnenje

Podobni izdelki