Nova Mačka, ki Ribe Igrača Premika Ribe Igrača za Mačke, Interaktivne Ples Vrckanje Ribe Catnip Igrače, Električni Realne Smešno, da obrnete Som Nova Mačka, ki Ribe Igrača Premika Ribe Igrača za Mačke, Interaktivne Ples Vrckanje Ribe Catnip Igrače, Električni Realne Smešno, da obrnete Som Nova Mačka, ki Ribe Igrača Premika Ribe Igrača za Mačke, Interaktivne Ples Vrckanje Ribe Catnip Igrače, Električni Realne Smešno, da obrnete Som Nova Mačka, ki Ribe Igrača Premika Ribe Igrača za Mačke, Interaktivne Ples Vrckanje Ribe Catnip Igrače, Električni Realne Smešno, da obrnete Som Nova Mačka, ki Ribe Igrača Premika Ribe Igrača za Mačke, Interaktivne Ples Vrckanje Ribe Catnip Igrače, Električni Realne Smešno, da obrnete Som Nova Mačka, ki Ribe Igrača Premika Ribe Igrača za Mačke, Interaktivne Ples Vrckanje Ribe Catnip Igrače, Električni Realne Smešno, da obrnete Som

Nova Mačka, ki Ribe Igrača Premika Ribe Igrača za Mačke, Interaktivne Ples Vrckanje Ribe Catnip Igrače, Električni Realne Smešno, da obrnete Som

€5.77 €3.29
Na zalogi
w992

Material: Drugo
Igrače Tip: Drugo
Funkcija 01: mačka igra igrače
Funkcija 04: Premikanje Rib
Funkcija 05: Simulacije Električnih Igrača Za Mačke Polnilnik USB Interaktivni Mačka Flop Waggi
Poreklo: AE(Izvora)
Funkcija 07: Mačka Mahajoč Catnip Igrača
Funkcija 06: Mucek Plišastih Igrač Žvečiti Ugriz Igrače
Debelo: Da,
Vrsta: Mačje Igrače
Funkcija 02: pet interaktivne igrače
Funkcija 03: Premikanje Rib Igrača
Je Pametno Napravo: No

 • Bullet Točk:

  1、Električnih rib mačka igrača: Če vaš urha klicati dotakne igrača, ribe mačka igrača bo samodejno premikanje in zamahu in ustvariti zvok, privabljanje vaša mačka, da igrajo in kick.

  2、Realistične rib simulacija: videz umetne ribe sprejme 3D tiskanje tehnologija, ki izgleda zelo realistično, tako, da je mucek ohranja svoje tace in interakcije v realnem času, zmanjša dolgčas in samoto, da bi šel ven.

  3、Material: iz bombaža in kratek pliš, igrače, z mehko teksturo, ne bo poškodoval mačje tace.Zelo primeren za grizenje, žvečenje in brca, spanje.

  4、polnjenje prek kabla USB: ne Boste morali zamenjati baterijo, se pogosto.

  5、se Lahko uporablja z catnip: lahko dodate catnip za ribe.Večina mačk se boste počutili razburjen in vesel, ker je vonj catnip.

  Značilnosti:

  1. Električni ribe mačka igrača: Če vaš urha klicati dotakne igrača, ribe mačka igrača bo samodejno premikanje in zamahu in ustvariti zvok, privabljanje vaša mačka, da igrajo in kick.

  2. Realno ribe simulacija: videz umetne ribe sprejme 3D tiskanje tehnologija, ki izgleda zelo realistično, tako, da je mucek ohranja svoje tace in interakcije v realnem času, zmanjša dolgčas in samoto, da bi šel ven.

  3. Material: iz bombaža in kratek pliš, igrače, z mehko teksturo, ne bo poškodoval mačje tace.Zelo primeren za grizenje, žvečenje in brca, spanje.

  4. Polnjenje prek kabla USB: ne Boste morali zamenjati baterijo, se pogosto.

  5. Lahko se uporablja z catnip: lahko dodate catnip za ribe.Večina mačk se boste počutili razburjen in vesel, ker je vonj catnip.

  Specifikacija:

  Velikost: približno 30 cm/11.81 palčni

  Material: bombaž + plišastih

  Funkcije: senzor na dotik

  Polnjenje: USB

  Seznam Vsebine:

  Električni Ribe Igrača*1

  Oznake: catnip, ples igrače, som ribe, mačka za igrače, ribica fish igrača, mačja igrača interaktivni električni rotacijski, mačka, ki ribe, smešno mačka fit, mačka za ribe igrača, petje, ples igrače.

 • Mnenja in ocene (0)

  Napiši mnenje

Podobni izdelki